Toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti, niin saat aktivoitua e-laskun/suoramaksun Fit Kallion liikuntapalvelumaksuista. Tämä ohje on tehty OP:n verkkopankkia hyväksi käyttäen ja käytännöissä saattaa olla pankkikohtaisia eroja.

1. Avaa verkkopankki omilla tunnuksillasi, mene kohtaan maksut, e-laskut

2. Paina ”tilaa ja hallitse e-laskuja”

3. Valitse ”Tilaa e-laskuja”

4. Kirjoita haku riville ”Ole Fit Capitano”

5. Järjestelmä kysyy asiakasnumeroasi. Asiakasnumerosi näet omista tiedoistasi verkkosivuiltamme. Kirjaudu tästä sisään https://olefitkallio.fi/index.php?func=login

6. Kirjoita asiakasnumero riville ja paina ok

7. Tarkista, että tietosi ovat oikein ja paina hyväksy.

8. E-lasku on hyväksytty ja ruudulle tulee seuraava teksti ”Ilmoitamme vastaanotto-osoitteesi valitsemallesi laskuttajalle”

9. Rullaa sivun alalaitaan ja paina halutessasi ”Ota käyttöön automaattinen maksaminen” linkkiä niin sinun ei tarvitse jatkossa vahvistaa liikuntapalvelumaksuja aina erikseen, vaan palvelu toimii kuten suoraveloitus.

10. Voit myös tilata toisen henkilön e-laskun itsellesi, esim. lapsen. Tarkista yhteenvetosivulta, että tietosi ovat oikein, paina Tilaa e-lasku. E-lasku Fit Kallion liikuntapalveluista tulee verkkopankkiisi noin 14 päivää ennen maksun eräpäivää.

Jos E-laskua ei aktivoida, niin lisäämme tuleviin veloituksiin viiden (5) euron laskutuslisän. Aktivoithan E-laskun viimeistään kaksi viikkoa ennen seuraavaa laskutusta! (e-laskun aktivoinnissa voi kestää 1-3 pankkipäivää) Jos haluat maksaa laskujasi asiakaspalveluun, tulee tämä tehdä vähintään 15 vuorokautta ennen tulevan laskun eräpäivää.

Olet nyt aktivoinut onnistuneesti Fit Kallion E-laskun ja voit rauhassa keskittyä liikuntaan sekä oman hyvinvointisi parantamiseen. Mikäli sinulla on kysyttävää liittyen E-laskuun, vastaamme mielellämme kysymyksiisi.

Powered by DL Prime Online (www.dlsoftware.com)